torstai 6. marraskuuta 2014

VIIKON 3MONEN: EETTISEMMäT & EKOLOGISEMMAT FARKUT

Nyt vaatekaappini housuosasto on tullut siihen pisteeseen, että käytettäviä ja erityisesti töihin sopivia farkkuja sieltä ei löydy yksiäkään ja housujakin yksi kokonainen pari. Ainakin on helppo valita, mitä pukee päälleen :)

Lyhytjalkaisena housujen ja farkkujen ostaminen on aina yhtä ärsyttävää. Lahkeet ovat AINA todella paljon liian pitkät. Lyhentäminenhän on helppoa verrattuna pidentämiseen, hehe, mutta itse en ainakaan farkkujen kohdalla halua hommaan ryhtyä. 30" lahjepituutta on valitettavan harvoin saatavilla ainakin itseäni kiinnostavista malleista ja sekin pituus on töpöjaloilleni välillä vähän liian pitkä, sniff!

Tappajafarkut ja muita vastuuttomia vaatteita -kirjasta (klik) inspiroituneena olen jälleen kerran tehnyt sopimuksen itseni kanssa, että jatkossa hankkimani uudet vaatteet olisivat eettisemmin ja ekologisemmin tuotettuja. Nämä kolmet farkut täyttävät nämä kriteerit ja näyttävät myös hyviltä. Farkkujen hinnat ovat 100-170 euron välillä.

Kuva: Yalo 

Näitä harmaita Kings of Indigo -merkin Juno Super Slim fit -farkkuja olen käynyt testaamassa ja olivat toodella kivat ja ihanan pehmeät. Edelliset harmaat farkkuni käytin loppuun ja olen jo kertaalleen päättänyt hankkia nämä, mutta mieltähän saa muuttaa, eikö?

Seuraavassa kuvassa olevat Nurmi -merkin tummansiniset Beth Slim Fit -farkut taidan sittenkin haluta!  Farkkujen malli kivan perus ja materiaaliltaan ne ovat 55% hamppua ja 45 % luomupuuvillaa. Farkut on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa, Keiteleellä! Hyvät perusfarkut töihin ja vapaalle. Kaveriksi valkoinen yläosa ja menoksi!

Kuva: Yalo


Kuva: Kuyichi

Vielä olisi yhdet vaihtoehdot: Kuyichin Carey Calm Cobalt. Persjalkaisen pitäisi käyttää korkeavyötäröisiä housuja luodaakseen illuusion edes vähän pidemmistä jaloista. Minulla on ollut muutamia korkeavyötäröisiä farkkuja ja ne on kulutettu käytössä puhki, niin mukavia ovat olleet.

Voi kun voisi ostaa nämä kaikki! Yhdet on kuitenkin valittava. Apua? Mitkä teistä on kivoimmat?

Kaksi ylintä farkkumallia on saatavana Yalo-verkkokaupasta. Kuyichin farkut löysin merkin omasta verkkokaupasta.I desperately need new pair of jeans to wear especially at work. I have also made a promise to myself that in the future, when buying new clothes, I would pay more attention to the ethical and ecological side also. These three jeans all fill these requirements and they also look good. Which ones of these would you choose?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti