perjantai 14. marraskuuta 2014

ARE YOU A HOPTIMIST?

Optimisti on tuttu sana, mutta mikä on Hoptimist? No se on tällainen vietärin päässä pomppiva kaveri, jonka tarkoituksena on... no hymyillä, keikkua ja pomppia. Työkaverini "törmäsi" näihin Stockmann.com -verkkokaupassa ja uteliaana halusin selvittää, mikä Hoptimist oikein on. 

Näistä design pomppijoista on olemassa myös värikkäämpiä ja pienempiä, lapsille suunnattuja versioita, mutta kuparin ja kromin väriset ja tammesta valmistetut Hoptimistit ovat ennemminkin sisustuksellisia elementtejä aikuisempaan makuun kuin lasten leikkikaluja.  
Tanskalainen huonekalupuuseppä Hans Gustav Ehrenreich (1917-1984) suunnitteli Hoptimistin vuonna 1968. Alkuperäiset Hoptimistit valmistettiin vuosina 1968-74. Vuonna 2009 maailmankuulut Hoptimistit lanseerattiin uudelleen suunnittelija Lotte Steffensenin ja Hoptimist companyn toimesta. Hoptimistien alkuperäisen designin ja hengen säilyttäminen uusissa Hoptimisteissa oli Lotte Steffensenille tärkeää. 

Tuotevalikoimasta löytyy nykyään paljon muutakin kuin nämä alkuperäisen Hoptimistin pohjalta valmistetut hyvän mielen lähettiläät. Niille on ihan oma kauppansakin hoptimistshop.com. Hoptimist company tukee Tanskan sairaalaklovneja taloudellisesti ja Hoptimistien muodossa. Lisää voi lukea täältä KLIK.

Hoptimistista viikonloppua!I came across with these little bouncers this week. They are called Hoptimists and are originally designed by Danish cabinetmaker Hans Gustav Ehrenreich (1917-1984) in 1968. More info and webshop HERE.

Have a Hoptimistic weekend!


Pictures: Stockmann.com
Source: Hoptimist.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti