sunnuntai 9. marraskuuta 2014

KURKISTUS POJAN HUONEESEEN

Näin isänpäivän kunniaksi (?) sain vihdoinkin napsittua muutamia kuvia poikamme huoneesta ja ajattelin niistä muutaman täälläkin jakaa. Huoneen sisustus on vielä vaiheessa, mutta siitä huolimatta ihan mukavan näköistä siellä on jo nyt, mielestäni.

Polka Jamin "Talviuniset" -julisteen ostin viime vuonna ennen pojan syntymää ja sen pohjalta värimaailma alkoi hahmottua. Ihastuin myös kovasti Polka Jamin tämän vuoden uusiin eläinhahmoihin ja olen nyt niitä pallotellut vuoroin seinällä, vuoroin ovessa. Katsotaan, mistä löytävät pysyvämmän paikan. Pikku Norsun kortit lastenlaulujen sanoilla ovat nekin omia hankintojani. Turkoosi printtikortti on No home without you -blogia pitävän Kaisa Palomäen tekemä ja seinältä pitäisi löytyä myös Kaisan tekemä karhuaiheinen kortti, mutta se näköjään on "raameista" tipahtanut... paperiteippi ei nyt oikein pidä! Höh.
Mitenkään sen kummemmin asiaan huomiota kiinnittämättä olen tainnut valita huoneeseen äitiyspakkauksesta tutut värisävyt! Yki Nummern Kuplat-valaisimen ostin pomeranssin värisenä, mutta sävy ei vaan mitenkään ollut hyvä ja hankin tilalle keltaisen, joka on juuri oikea tähän huoneeseen. Pomeranssin värinen löysi uuden kodin tori.fi:n kautta :) Valaisimen ostin ennen muuttoa yhtäaikaa maton kanssa. Verhokankaan on mieheni valinnut ja sen piti alunperin tulla vierashuoneeseen, mutta valmis verho päätyi kuitenkin pojan huoneeseen ja on ihan passeli.
Seinän maalasin reipas kuukausi sitten ja ionnistuin luomaan haluamani näköisen vuoristomaiseman tai onko nuo sitten linnoja, kirkkoja vai kaupungin silhuetti... mitä milloinkin. Musta alaosa on Tikkurilan koulutaulumaalia ja sitä pojan serkut ehtivät testaamaan parisen viikkoa sitten. Hyvin toimi! Olen ymmärtänyt, että nykyään koulutaulumaalia on mahdollista sävyttää Tikkurilan Tunto-värikartan sävyihin eli valinnanvaraa on jos valmiit värit, vihreä tai musta, eivät miellytä.

Huomenna alkaa uusi ja toinen työviikko! Kivaa, vaikka pojan vieminen päiväkotiin onkin raastavaa!


Here´s couple of pics from my son´s room. It´s not ready yet, but I think it looks quite nice already. I am also happy with the wall I painted about a month ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti