MINUSTA

VALEBALLERINA?

ValeBallerina-blogin nimi kertoo jotain minusta.
Lapsuuteni rakkain harrastus oli baletti. Vaikka harrastus kesti vain 3-4 vuotta on rakkaus lajiin säilynyt näihin päiviin. Miksi lopetin? Kotipaikkakunnallani balettia opettanut opettaja "hylkäsi" meidät ja muualle ei ollut mahdollisuutta mennä lajia harrastamaan. Miksen jatkanut? 16-vuotiaana kotoa muutettuani itsetuntoni oli aivan liian heikko, että olisin uskaltautunut balettikouluun - olin ollut pienenä jopa hyvä lajissa, joten en olisi kestänyt osaamattomuuttani tai vuosien tausto johtunutta heikkouttani. Olen siis erittäin feikki ballerinana, mutta muutoin koko ajan aidompi ihmisenä.

Rakastan muotia ja vaatteita, joskin 15-25 vuotiaana olin paljon tietoisempi trendeistä kuin nyt 10-20 vuotta myöhemmin nukkavieruna perheenäitinä. Sisustaminen on tullut kuvioihin vähän myöhemmin oikeastaan sen jälkeen, kun aloin työskennellä sisustustekstiilien parissa. Hyvä ruoka ja juoma ovat elämän suola - olen horoskoopiltani härkä eli tietäähän sen - nautiskelija. Liikunta on kuitenkin aina ollut isossa osassa elämässäni. Juokseminen on valikoitunut salitreenin ohella harrastukseksi, koska vuoden 2009 jälkeen työ ja opiskelu sekä vähän myöhemmin työ ja perhe ovat rajanneet mahdollisuuksia aikataulutettuun harrastamiseen.

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen, kun ensimmäinen lapseni oli 8-9 kuukauden ikäinen. Nyt keväällä 2018  F1 on jo neljä vuotta ja risat! Vuonna 2016 esän kynnyksellä syntyi toinen lapsemme, ihana ja tahtoa täynnä oleva laululintunen :)


Blogissa ei ole kesäkuun 2017 tapahtunut mitään ja Photobucketin muuttuminen maksulliseksi tuli vähän puun takaa ja kuvat olen saanut 2018 helmikuussa palautettua blogiin. Aika pieni homma loppujen lopuksi, mutta kun se tuntui vaan niin turhauttavalta.

Mitä tulevaisuus tuo blogiini - enpä tiedä. Hiukan kiinnostelisi lähteä muodin ja tyylin polulle, mutta katsotaan. Olkaa kuulolla 😉

Tervetuloa blogini matkaan!

xxx Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti