torstai 30. lokakuuta 2014

30 PäIVäN VALOKUVAUSHAASTE MARRASKUUKSI

Ensi viikolla palaan vuoden tauon jälkeen töihin ja uuteen arkirytmiin totuttelu päiväkotirumbineen ottaa varmasti oman aikansa. Jotta tämä blogi ei ihan jäisi paitsioon, päätin haastaa itseni 30 päivän valokuvaushaasteeseen. Löysin Pinterestistä viikonloppuna erilaisia listauksia aiheista, joilla toteuttaa valokuvaushaaste. Ao. lista oli mieleeni siksi, että siinä ensimmäisen viimeisen päivän kuvan teema on omakuva ja muuten aiheet ovat todella vaihtelevia.

Napsin kuvat puhelimellani ja jaan niitä Instagramissani @fakeballerina ja #fakeballerina30photos. Käykää kurkkimassa! Marraskuun päätyttyä teen kuvista koosteen ja postaan tänne blogiin valittujen selitysten kera.

Olisi kiva nähdä myös muiden näkemyksiä ja tulkintoja aiheista eli heitän haasteen myös teille hyvät lukijat :)
Tägätkää kuvanne Instagramissa #fakeballerina30photos, josta marraskuun lopussa löytyy vähintään minun 30 kuvaa :)

Kuva: littlebennet.com

Lokakuussa lehdettömät puut ovat olleet pakkomielteeni: karun kauniita. Tässä pari tänään napsaistua kuvaa käsittelemättöminä :)
I will challenge myself and all my readers to a 30 day photo challenge starting the 1st of November. You can follow me on Instagram @fakeballerina, #fakeballerina30photos. It would be so much fun to see your pics and interpretations on the subjects above! :)

In October I´ve been obsessed by leafless trees. These two pics I took earlier today.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea, voisin itsekkin lähteä mukaan, vaikken Instagramia käytäkkään :) Mistä haaste on alunperin?

    http://kuolevanauringonalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Bongasin listan Pinterestistä ja Little Bennet -blogissa, josta kuva alunperin on, voi käydä katsomassa bloggarin haastekuvat. Samanlaisia listoja löytyi aika monia, joten ihan ihka aitoa ja alkuperäistä haasteen lähdettä en tiedä. Kiva kun lähdet mukaan! Jos jaat blogissasi, niin linkkaille tänne jai valeBallerinan Fb-sivulla :)

    VastaaPoista