sunnuntai 23. marraskuuta 2014

RESTORATION HARDWARE - LASTENHUONE AMERIKKALAISITTAIN

Työparini on rautainen sisustustekstiilien ammattilainen, joka seuraa ahkerasti blogeja ja tuntee KAIKKI sisustusliikkeet, -lehdet ym. meiltä ja muualta. No ehkä vähän liioittelua, mutta hämmästelen aina, että mistä hän taas tuonkin tietää, koska itse olen vielä noviisi sisustusmaailmassa. Restoration Hardware -nimiseen yritykseen tutustuin perjantaina hänen kauttaan.

Restoration Hardware on amerikkainen luksusbrändi, jonka valikoimista löytyy kaikki sisustustamiseen huonekaluista piensisustukseen, ulkokalusteisiin ja tekstiileihin. Ehdin klikkailla vasta läpi heidän vauvojen ja lastenhuoneen sisustukseen keskittyneen katalogin... paljon kivoja juttuja, joskin kokonaisuudet olivat monesti liian amerikkalaisia omaan makuuni.

Kuvasto löytyy täältä, KLIK ja Restoration Hardwaren sivut täältä KLIK.

Tässä muutamia kivoja juttuja, jotka jäivät mieleeni:


Restoration Hardwaren tuotteet eivät tosiaankaan olleet edullisemmasta päästä. Inspiraatiokuvia oli kuitenkin ihanan paljon ja virkistävää nähdä välistä muutakin kuin skandinaaviseen tyyliin sisustettuja kokonaisuuksia.
Alun tähtivalaisin sai miettimään DIY-toteutusta... ehkäpä.. :)


Some nice inspirational pics from Restoration Hardware which I wasn´t familiar with before Friday this week. Maybe a bit too American for me, but still refreshing to see other kind of interior design than Scandinavian. Love the starlamp in first pic. 

Pictures: Restoration Hardware.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti