keskiviikko 12. marraskuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: ASUSTELöYDöT JOULUMYYJäISISTä

Joulumyyjäiset on must! Edellisinä vuosina olen kolunnut useampiakin ja enimmäkseen niistä on tarttunut mukaan "lahjoja" itselle ja muille jotain kivaa siinä sivussa. Viime vuonna pääsin piipahtamaan vain Korjaamon joulumarkkinoilla, jotka tänä vuonna järjestetään kahtena viikonloppuna 13.-14. ja 20.-21.12.


Tänä vuonna korjaan tilanteen ja hilaan itseni ainakin seuraaville markkinoille:Näitähän on paljon muitakin, mutta opiskelijajärjestöjen myyjäisistä olen eniten innoissani, koska niistä voi löytää ihan uusiakin juttuja ja sellaista, mitä ei voi muualta hankkia. RAW Design blogissa on hyvä listaus markkinoista ja myyjäisistä, jossa oli lueteltu muutamia tapahtumia myös Helsingin ulkopuolelta. 

Asusteet ovat yleisin ostokseni myyjäisistä ja näitä kolmea olen ahkerasti käyttänyt ja käytän jatkossakin.
Pipo on ostettu ehkä 4-5 vuotta sitten, samoin kangaskukista tehty rintakoru. Sinisävyinen kaulakoru taitaa olla vuoden 2012 löytö. Pipon ja sinisen kaulakorun valmistajia en muista millään, pahoittelut. PuskaDesign on kangaskukkarintakorun takana ja tämä ei ole ainoa, jonka omistan :)


Some tips for Christmas Markets here in Helsinki, Finland. I usually end up buying something for myself instead of getting X-mas presents for others. Here are some accessories I have bought some years back from one of these markets.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti