keskiviikko 3. joulukuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: PARHAAT PAKETIT

Paketointi on puoli lahjaa... no on on :) Olen lähes aina paketoinut antamani lahjat itse ja aina lopputulos ei ole ollut kaunein ja tyylikkäin, mutta persoonallisia paketteja ovat läheiseni saaneet sitäkin enemmän.


Koska paketoitavia lahjoja ei ole kovin montaa, niin voisin helposti kuluttaa vähän enemmän aikaa ja ennen kaikkea ajatuksia paketointiin. Olen ihastunut paketteihin, joissa yksikertaisen paperin ja narun lisäksi on jotain vihreää. 


 

Pakettini jäävät monesti ilman saajan nimeä, kun kiireessä yritän saada paketit valmiiksi, ja aattona sitten arvotaan kenellähän mikäkin paketti kuuluu. Kun saajan nimi on osa paketin koristusta, vältytään arpomiselta ja väärin jaetuilta lahjoilta.
Pom-pom-pompulat on helppo tehdä ja niitä voi myös käyttää jälkikäteen, vaikka pompulaviirinä. Kannattaa valita värit oman mieltymyksen mukaan, jos pompulapaketin saaja asuu samassa osoitteessa :)
Linkit kaikkiin kuviin löytyvät Pinterest-taulustani valeBallerina/fakeBallerina blog, kliks

ps. Näin tänään sinisen taivaan ja auringon :)

TRANSLATION
I am a bit passionated about gift wrapping. I may not be very talented wrapper, but I think it is very important part of the whole gift. Here are some ideas for this year. My personal favorites are the ones with simple wrapping paper and simple cord with some green on them. Pom-poms are cute and also re-usable.

Links to all pictures seen in this post you can find from my Pinterest board valeBallerina/fakeBallerina blog, here.

4 kommenttia:

 1. Olen ihan samaa mieltä kanssasi.Panostan aina paketteihin.Yleensä olen laittanut piparin pakettiin,joulukarkkitangon tai jotain muuta vastaava..Aijon todellakin kokeilla tuota 3 kuvaa :)

  Blogissani on upan BPface puuteripaljetin arvonta, jolla saa tehtyä ammattimaisen meikin korostamalla ja varjostamalla kasvoja.
  Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tainnutkaan koskaan laittaa jouluherkkuja paketin päälle, toimii! Ja kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa, viime aikoina on ollut vähän hiljaisempaa meikkausosastolla :)

   Poista
 2. Tosi kivoja ideoita :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista