keskiviikko 26. marraskuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: JOULUKUUSI SEINäLLä

Viime vuonna meillä oli ihan ihka oikea, havuntuoksuinen joulukuusi. Tänä vuonna tuskin sellaista hankitaan, koska tarkoituksena on olla joulu pois kotoa isovanhempien luona. Blogeissa on paljon näkynyt minkuusia/pieniä pöytäkuusia, jotka nekin ovat söpöjä ja saatanpa sellaisen kotiin hankkia, mutta haluan ehdottomasti askarrella kuusen myös seinälle.

Tällainen ilmapalloista tehty kuusi olisi aivan mahtava, mutta omille taidoilleni varmasti turhan työläs ja sitten tarvittaisiin vielä heliumia... ehkä joku toinen vuosi :)


Jälleen kerran sähköinen moodboardini Pinterest on ollut kovassa käytössä. Olen valinnut tänne blogiin itselleni toteuttamiskelpoisimpia ideoita, no viimeinen ei ole ehkä realistinen toteuttaa, mutta hauska idea kuitenkin. Pinterest taulustani Christmas & Winter Ideas -löytyy lisää inspiraatiokuvia "seinäkuusiin" ja paljon muutaa hauskaa joulusisutukseen ja -askarteluun liittyvää.

Valokuvin toteutettu kuusi on ehkä suosikkini. Tuo ensimmäinen kuusi on aivan ihana ja kuvan tunnelma ja stailaus muutenkin kolahtaa.

Washi-teipillä teipaten saa myös askarreltua hienoja kuusia, joiden tekeminen on nopeaa ja helppoa.
Tämä viimeinen on nyt se hauska idea :) Ei allergisoi ja eikä vaadi paljon säilytystilaa.
Mitä mieltä olette?


Linkit kuviin löytyvät Pinterest-taulustani valeBallerina/fakeBallerina blog


Translation
This Christmas I would like to craft a Christmas tree on our wall.I´ve been looking for inspiration (surprisingly) from Pinterest and here´s some ideas that I think would be fun to try. 
Especially I like the first tree made of photos. Washi-tape tree is also an option. The last picture of a Christmas tree printed on canvas may not be the one for us this year, but the idea is simply fantastic. 

Links to the pictures can be found on my Pinterest board valeBallerina/fakeBallerina blog.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti