torstai 27. marraskuuta 2014

PIKATUUNAUSTA KEITTIöSSä

Keittiömme on perus: valkoiset kaapit, laminaattitaso ja valkoiset kalusteet. Kaikki toimii, joten keittiöremonttiin tuskin lähiaikoina ryhdytään... ja olisihan se myös iso taloudellinen panostus. Olen ollut pari päivää kotona korvatulehdusta potevan pojan kanssa ja eilen keksin uudistaa keittiön ilmettä poistamalla yhden kaapin oven.

Blogeissa ja lehdissä saa ihastella avohyllyköin varustettuja keittiöitä, joissa lautaset, kipot ja kupit ovat aina esillä. Olen aika suurpiirteinen ja en tiedä, miten saisin pidettyä järjestystä yllä, jos yläkaapit vaihdettaisiin kokonaan avohyllyihin. Tämän yhden kaapin kokoisen tilan saan varmasti pidettyä järjestyksessä :)Yhden pienen oven poistaminen sai aikaan sen, että minun piti järjestää pari muutakin kaappia uusiksi. Nyt ylähyllyllä olevat Arabian Taika -astiat pääsivät esille, kun ne aiemmin olivat piilossa kaapin uumenissa. Viime joulun jäljiltä hyvässä tallessa oleva LED-valoketju voisi sopia ylähyllylle tuomaan valoa.

Hyllyjä voisi olla neljäkin, mutta kaksi irtolevyä oli tällä kertaa tarjolla. Hyllyjen sijoittamista hankaloitti se, että seinälevyissä ei ollutkaan  reikiä tasaisesti molemmin puolin eikä koko pituudella.Hyllykön takaseinän haluaisin vielä jotenkin tuunata, koska valkoisena se on vähän tylsä. Ehkä liitutaulutarra tai kontaktimuovi-pahvi-hässäkkä voisi toimia.

Mieheni ei huomannut ollenkaan, että ovi oli kadonnut, vaikka kysymällä kysyin huomaako mitään muutosta. Miehet :)

Translation
Our kitchen is basic white. In the near future we are not planning to renovate it, because it is in good condition and everything works. Yesterday I removed one cabinet door to refresh our otherwise quite basic and boring kitchen. My husband didn´t notice this change at all, but I think it looks nice :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti