torstai 21. tammikuuta 2016

MINISTI LOMALLA - MINI VACATION MINI THINGS


Olin viime viikolla pois neljä päivää kotimaan kamaralta, mutta lomailulla ei ollut mitään tekemistä tämän matkan kanssa. Työmatkalle pakatessa aloin kuitenkin miettiä, miten lyhyellä (viikonloppu)lomalla tai työmatkallakin voisi minimoida matkatavaroiden määrän ja pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla ilman, että joutuu tinkimään henkilökohtaisesta hygieniata tai omista kaunistautumisrutiineista. Vinkit sopivat myös minibudjetille useat lentoyhtiöthän veloittavat erikseen ruumaan menevistä laukuista, joten "säästöä" tulee jo heti matkan alkuvaiheessa. Eikä tarvitse pelätä, että lentoyhtiö hävittää matkatavarat ;)

Erilaiset lehtiin liimatut näytepakkaukset kannattaa kerätä talteen, koska niitä mahtuu enemmän kuin tarpeeksi litran vetoiseen pussiin. Hotellien pienet shampoo- ja saippuapullot on ilman muuta napattava mukaan, jos sellaisia on saatavana. Tuoksuissa parin millin näytepullot on ihan must, oman näytteeni tuoksu ei ole ehkä se mieluisin, mutta hätätilassa menee oikein hyvin. Minikokoisia hammastahnoja ostan aina muutamia varastoon.

Kaupoissa on saatavana hyvin matkakokoisia hygieniatuotteita, mutta itse olen kokenut paremmaksi vaihtoehdoksi hankkia tyhjiä, alle 100 ml:n muovipulloja, joita voi täyttää kotona jo olevilla, hyväksi havaituilla tuotteilla.

Vähitellen olen oppinut vähemmillä matkatavaroilla matkustamisen taidon. Ehdoton huippuhetkeni on ollut jo paljon aiemmin 6. luokalla luokkaretkellä Tukholmaan. En muista oliko ohjeistus pakata suht vähän matkatavaroita, mutta 12 vuotiaalla tytöllö tuskin olisi voinut olla pienempää "kapsäkkiä". Minun matkatavarani päivä Tukholmassa risteilyllä mahtuivat, nykyäänkin trendikkääseen, pikkureppuun. Olin rullannut reppuun muistaakseni alusvaatteita ja pari t-paitaa, hiusharjan muistan myös ja toivon, että hammasharjakin oli survottu johonkin koloon.

Kuvissa muutamia tuotteita tämän kertaiselta reissulta. Näytepakkaukset oli jo lähes käytetty kuvausvaiheessa :)
I was on a couple of days work trip last week. While packing I thought different ways to minimize the needed luggage and especially the amount and sizes of beauty products I use everyday and want to use also when away from home. Travel size products are great, but also samples found glued in magazines are fantastic. To a one liter plastic bag you can fit sooo many of those small samples, more than you really need.

In pictures there are some of the products I had with me on last weeks trip.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti