sunnuntai 15. helmikuuta 2015

KADONNEEN TREENI-INNON METSäSTYS - WHEN TO WORKOUT?

Koska lähimmän  salin ulko-ovelle on  kotioveltamme 319 askelta (kyllä, olen laskenut) ja lenkille lähtökin on vain siitä kiinni, että kiskoo lenkkarit jalkaan ja laittaa jalkaa toisen eteen, on vaikea keksiä oikeasti hyviä syitä siihen, miksi säännöllinen kuntoilu on viimeaikoina jäänyt.

Sali ja lenkkeily ovat olleet pääasialliset kuntoilumuotoni vuodesta 2009, kun kokopäiväisen työn ja opiskelun yhdistäminen tekivät aikataulutetun (ryhmä)liikunnan harrastamisen lähes mahdottomaksi. Pojan syntymä ja muutto uudelle paikkakunnalle vuoden 2013 lopulla tietysti ovat osaltaan vaikuttaneet päivärytmiin ja edelleen siihen, milloin treenaaminen on mahdollista. Mutta ei niillä voi selittää kadoksissa ollutta treeni-intoa.En tiedä olenko löytänyt kestävän ratkaisun, miten treeni alkaisi taas maistua, mutta ainakin väliaikaisen sellaisen. AAMUTREENI! Mieheni on iltatöissä ainakin kolmena iltana viikossa, joten iltatreeni ei oikein tule kyseeseen enkä malta viedä poikaa lapsiparkkeihin enää pitkän päiväkotipäivän jälkeen. Parin viikon ajan olen käynyt ennen työpäivää työpaikkani salilla 2-3 aamuna viikossa.

Herääminen kello 5 onnistuu, kun nousee vain ylös eikä mieti miten vähän kello on. Koska iltaihmisenä en osaa mennä ajoissa nukkumaan, on muutamana työpäivänä pää ollut iltapäivästä aika jäässä.
Jatkossa kymmeneltä nukkumaan :) - yritys on ainakin hyvä, sen lupaan!


Kuva Two T´s blog
Matkalla salille... pimeetä!!


Miten ja milloin te treenaatte?


TRANSLATION:

I have found atleast temporary solution for my workout problem. For the last couple of weeks I´ve been going to gym before work. I am not a morning person, but mornings are almost the only time when I am able to do it, because my husband is working atleast on 3 evenings per week.

When and how do you workout?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti