tiistai 17. kesäkuuta 2014

KOTI KULTAINEN

Onko kulta sistustuksen seuraava kupari? Ehkä, ehkä ei, mutta omaan kotiini kulta on hiipimässä pieniin yksityiskohtiin. Innostukseni kultaan sai alkunsa siitä, kun bongasin jostain sisustuslehdestä House Doctorin kultareunuksisen  Couture-seinäkellon. Luultavimmin kyseinen kello jää haaveeksi, mutta ehkä tässä olisi pienen DIY-projektin paikka.

Kuva: Fate LondonEveryday Designin paperikassiteline oli ollut vuosia hankintalistallani ja vihdoin sain sen toukokuussa hankittua Kaapelitehtaalla järjestetystä Kierrätystehdas-tapahtumasta. Alkuperäinen väri oli sininen, mutta suihkin sen spraymaalilla kultaiseksi. Olen tyytyväinen lopputulokseen. 
Kullanhimoni vei myös voiton pari viikkoa sitten, kun pääsin  käymään Smyygissä, urbaaniin perinnerakentamiseen ja sisustamiseen erikoistuneessa liikkeessä, Helsingin Iso Roballa. Keittiön kattovalaisin on jo pitkään odottanut pidempää johtoa ja Smyygistä löysin tällaisen kivan kangaspäällysteisen johdon. Johtoa on saatavana metritavarana ja eri väreissä (esim. musta ja valkoinen), mutta kallistuin itse yllättäen kultaan. Kukakohan johdon valaisimeen vaihtaisi, pitää ehkä kääntyä oman isän puoleen :)


Niin houkuttelevilta kuin kaikki kultaiset asiat nyt tuntuvatkin, on parempi alkaa jo jarrutella, ettei mene liioittelun puolelle. 

Kultaisin ajatuksin kohti keskiviikkoa!3 kommenttia:

  1. Mä oon miettinyt myös tuota kellon maalaamista ;)

    VastaaPoista
  2. :) itseltäni löytyy kaapista yksi seinäkello, johon ideaa voisi testata. Harmi vaan, että kellotaulu on siinä musta. Kiitos blogin ensimmäisestä kommentista!

    VastaaPoista