keskiviikko 23. syyskuuta 2015

SUOSIKKI INHOKKI - KORIVAUNU - STORAGE TROLLEYEn olisi vielä muutama viikko sitten uskonut, että vaatehuoneeseen piilotetulle korivaunulle olisi vielä käyttöä. Paikkaansa etsineet yksinäiset ja eksyneet huonekalut ovat jälleen kerran vaihtaneet kodissamme paikkaa ja sen seurauksena korivaunu ei enää mahtunut vaatehuoneeseen ja pääsi pimeydestä nauttimaan orastavan syksyn kaihoisasta päivänvalosta.

Makuuhuoneemme säilytysratkaisut ovat olleet osallisena huonekalujen piirileikissä ja huoneen kalustus koostuu tällä hetkellä sängyn lisäksi parista tuolista, ystävälle lähtevästä lehtitelineestä ja tuosta maagisesta korivaunusta. Niin yksinkertainen ja ruma kuin se onkin, en voi olla pitämättä siitä. Ajattelin hankkia toisenkin, jos siis jollain on korivaunu kaunotar hylättynä varaston perälle, meiltä löytyy sille koti ja käyttötarkoitus.

Pinterestistä löysin myös Glorian Kodin sisustusvinkin korivaunulle.


Kuva: Glorian Koti


Korivaunu - inhokista suosikiksi <3

I think this little storage trolley has had at least somekind of role in almost every home in Finland. I have hide it in our wardrobe for the last two years, but as I have changed the places of some little pieces of furniture here at home, this simple and a bit ugly trolley has found it´s way to our bedroom.

I even think this trolley needs a pair. I might be crazy, but this little clumsy creature has found my weak spot and will be a crucial part of our bedroom storage, for now.


2 kommenttia:

 1. Muistan kun nuo tuollaiset kärryt tulivat korvista ulos ja nyt ne näyttävät silmiin niin täydellisiltä, että olen vähän jopa hämmentynyt tästä mielenmuutoksesta.
  Ehkä se aika on vaan tehnyt tehtävänsä :)
  Erityisesti tuon mustan kohdalla.

  Moona/Päälaellaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla kohdallani uskon, että aika on "parantanut haavat" ;) ja toisaalta, kun jonkin esineen tuo toiseen tilaan, niin sitä katsookin aivan eri silmin.

   Poista