lauantai 27. syyskuuta 2014

BALLERINOJEN UUSI ELäMä

Ihan pakko oli kesällä ostaa Hietalahden torilta nämä ruskeat ballerinat. Hintakin oli kohdallaan, 1 euro :) Halvan hinnan ja omassa käytössä tulleiden jälkien vuoksi uskalsin uhrata nämä tähän pieneen tuunauskokeiluun.


Törmäsin tähän DIY-ideaan (taas) Pinterestissä ja näin jälkikäteen löysin hyvänoloisen ohjeen White&Knight -blogista. En ole blingblingiin tai glitteriin millään tavalla kallellaan, mutta tämän nopean projektin halusin toteuttaa ihan vain siksi, että se oli mahdollista tehdä alusta loppuun pojan päiväunien aikana.

Yksinkertaistettuna tarvikkeet glitterpopoihin ovat: kengät, liima, suti/tms. liiman levitykseen, glitterhile (myös glitterliima), hiuslakka.


Tällaiset omistani tuli! En ole vielä viimeistellyt/kiinnittänyt hilettä lakalla, mutta onnistuivat ihan ok ja yllättävän hyvin hile pysyy ilmankin. Olisihan kengät olleet tyylikkäämmät yksivärisenä, mutta tyylikkyys ei jostain syystä tunnu minulta luonnistuvan. Aina pitää lisätä jotain, mikä vie ainakin yhden askeleen kauemmas tyylikkyydestä, niin kuin tuo sähkösininen osio näissä kengissä.
Näillä kengillä ajattelin avata marraskuussa äitiysloman jälkeisen työarjen, toivotaan, että liima pitää ja hileet pysyy! Arki on yhtä juhlaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti