maanantai 22. syyskuuta 2014

PINSPIRAATIO: HARMAATA JA KOIVUA MAKUUHUONEESEEN

Kuten arvata saattaa on makuhuoneemmekin vielä mullin mallin tai ainakin odottaa lopullisen sisustuksen syntymistä. Poikamme nukkuu edelleen vieressäni omassa pinniksessään, mutta lähiaikoina tarkoitus olisi muuttaa poika nukkumaan omaan huoneeseen, vaikka viikonloppuna olleen 11 kk "synttäripäivän" kunniaksi :) Mihin aika oikein katoaa?!!!

Harmaa on mielestäni helppo väri sisustuksessa Siihen voi yhdistää monia muita värejä, paitsi ei punaista (tonttumeininkiä, en tykkää :) ja se on pehmeämpi kuin musta/valkoisen yhdistelmä. Oikean harmaan sävyn löytäminen voi kuitenkin olla todella vaikeaa. Töissä olemme monta kertaa pallotelleet tekstiilien näytepaloja edestakaisin, kun aina sävy on joko liian vihreä, liian punainen tai liian sitä sun tätä. Pilkun viilausta parhaimmillaan :) Luulenpa, että meidän makkarissa harmaus on se kokoava tekijä, jota sitten voi maustaa väripilkuilla ja vaikka koivupuisilla tai koivukuvioiduilla yksityiskohdilla. 
Vaalea puu on vienyt sydämeni. Käsittelemättömät tai käsittelemättömän näköiset puuhuonekalut kaikessa vaaleudessaan ovat yksinkertaisesti kauniita ja jos sitten vaaleus myöhemmin alkaa tympäistä niin siitä on helppo päästä eroon esim. maalaamalla. Eivätkä nuo koivumetsäiset tapetit edelleenkään näytä hullummilta. 
Loppuun vähän erilainen harmaan ja metsän yhdistelmä. Yllättäisiköhän tässä makkarissa agorafobia? Ainankin on tilaa unelle ja uneksimiselle! 


Kuvat ja linkit niihin löytyvät Pinterest-kansiostani valeBallerina/fakeBallerina blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti