tiistai 23. helmikuuta 2016

SOPIVAN HURJAT HIUKSET - UNDERCUT
Kuvat & hiukset Riina/Pesula


Onnea on loistava kampaaja, joka keksii ehdottaa lähes joka kerta jotain uutta. Blondi long bob ei välttämättä olekaan niin tylsä ja tavallinen kuin päällepäin näyttää.

Undercut eli suomeksi reilusti piilokalju on hiuksissa nyt se juttu (tai on ehkä ollut jo jonkin aikaa) ja enkä kokeilunhaluisena osannut kieltäytyä kampaajani ehdotuksesta. Vähän yli olkapäiden ulottuvan polkkani alla niskassa piilottelee kolmion muotoinen millisiili. Piilokalju on todellakin piilossa eikä sitä huomaa, jos hiukset ovat auki tai niskassa ponnarilla. Sopivan radiaalia perheenäidille!

Hiukseni ovat niin vaaleat, että koneella surautetut vauhtiraidat riittivät koristukseksi, tummissa hiuksissa erilaiset kuviot näkyvät paremmin ja siiliinhän voi taiteilla, millaisia kuvioita tahansa.
Hiustenvärjäyksestä ja hiusväreistä on ollut paljon kohua, joten jos haluaa säväyttää muuten(kin) kuin värjäyksellä, niin suosittelen rohkeasti muuttamaan hiusten mallia ja kokeilemaan vaikka tätä undercuttia. ;)

Suurkiitokset taas jälleen kerran Riinalle!


Here is my new haircut, well to be more precise undercut. While I have my hair down you cannot see the triangle-shaped undercut, only when my hair is up, others can see my little hair secret :)
2 kommenttia:

 1. Oi miten ihana!! ♥ Oon ite harkinnu tuota jo monta kuukautta, mulla tosiaan on pitkät hiukset :D Ei se näy kun kiinni pitäessä, mutta se takaisin kasvatusvaihe hirvittää silti kun pitdän usein hiuksia kiinni.. :D
  ☞Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Takaisinkasvatus onkin se tuskaisin vaihe kaikissa erikoisissa hiusmalleissa. Sanon silti go for it!

   Poista