lauantai 13. syyskuuta 2014

KESäINEN SYYSPäIVä HELSINGISSä

Nykyään on harvinaista, että tulee tehtyä jotain tai lähdettyä jonnekin ex tempore. Tänään aamulla päätin kuitenkin ykskaks lähteä pojan kanssa Helsinkiin, kun miehelläni oli omaa ohjelmaa tiedossa. Kävin katsastamassa, mitä sisustusbloggaajien kirppiksellä on tarjolla ja pyörähdin myös Kampin Narinkkatorilla katselemassa Helsingin Käsityökorttelin myyjien tarjontaa.

Bloggaajien kirppikseltä löytyi pari juttua, joskaan ei kirppistavaraa ja Narinkkatorilta pojalle syyspipo. Odotin sisustusbloggaajien kirppiksellä olevan enemmän ihmisiä, mutta saattaa olla, että suurin ryntäys oli ollut heti aamulla kymmeneltä. Itse ehdin paikalle puolilta päivin. Mielestäni enemmän oli tarjolla bloggaajien omatekemiä koruja, printtejä ym. piensisustusta kuin varsinaista kirpparitavaraa. Tässä päivän ostokseni kuvina:
Kaksi A5-kokoista printtiä ovat pojan huoneeseen, hiiren alla komeilee nahkainen hiirimatto (aikaisemmin hiirmaton virkaa toimitti sarjakuvalehti).Tuo sininen mutterinnäköinen kapistus on siis korvamuki pojalleni :). Siitä saa hyvän otteen ja lattiallekin se lentää komeassa kaaressa! En nyt mitenkään muista, mitä keneltäkin bloggarilta ostin, tarkistan ja lisäilen tänne myöhemmin. Narinkkatorin ostos on siis tämä Pienen Hattutehtaan pipo. Apinat vei voiton traktoriprintistä, kun äiti sai valita.

Sisustusbloggaajien kirppis järjestettiin Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla, josta mielestäni löytyi paljon kiinnostavia kuvauskohteita. Muutaman kuvan nappasin sieltä ja yksi tunnelmakuva alla on Aleksis Kiven kadulta. Syksy on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti