torstai 4. syyskuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: HELSINKI DESIGN WEEK TäRPIT

Kymmenettä kertaa järjestettävä Helsinki Design Week starttaa tänään ja designhenkistä ohjelmaa on tarjolla seuraavan viikon sunnuntaihin 14.9. asti. Kirjailenpa keskiviikon 3mosen tiimoilta omat Design week tärppini. Juu tiedän, että tänään on torstai, eilen ei vaan ollut aikaa istahtaa koneen ääreen, me hoitovapaalla olevat ollaan niin kiireisiä ;)

1. Design your own coffee can - Suunnittele oma kahvirasia 4.-14.9.


Suunnittele oma Presidentti kahvirasia, -purkki 3D teknologian avulla. Parhaan designin tekijä voittaa suunnitelemansa purkin ilmaisen 3D-printtauksen, se ei tietääkseni ole ihan ilmaista puuhaa. Oman rasian voi suunnitella 12.9. asti  myös netissä osoitteessa http://presidentti3d.paulig.fi/ tai vierailemalla Pauligin ständillä Teurastamolla, Työpajankatu 2. Tarkemmat tiedot täältä.

2. Design Market 6.-7.9. Kaapelitehtaalla


Desing Market on suurin design outlet tapahtuma Pohjoismaissa! Tapahtuma järjestetään kymmenennen kerran ja levittäytyy Kaapelitehtaalla laajemmin kuin aikaisemmin. Myynnissä designia isoilta ja pieniltä tekijöiltä. Tapahtumassa on mielestäni mukava bongailla uusia tekijöitä ja ideoita, monesti on myös jotain mukaan tarttunut :) Täällä tietoja tapahtumasta.


3. Street Art Workshop - Katutaidetyöpaja 6.-11.9.


Harjun nuorisotalolla järjestettävässä workshopissa voi esim. telan ja maalin avulla ikuistaa omaan t-paitaan palan katua. Hauska idea ja niin yksinkertaista, että kuka vaan voi osallistua :) Täältä lisätietoja.

Ulkona mittarin mukaan +23 astetta ja aurinkoa. Ulos, nyt, heti!!


Kaikki HDW-tapahtumat osoitteessa http://www.helsinkidesignweek.com/.
Kuvat: Helsinki Design Week.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti