keskiviikko 24. syyskuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: KYLMYYTTä VASTAAN

Grrr... että eilen osasikin olla kylmä! Onneksi olen haalinut itselleni valtavan villasukkavuoren lisäksi paljon mieltä ja kehoa lämmittäviä asioita: kynttilöitä, tummaa suklaata, villaisen torkkupeiton ja taitaa kaapista punaviiniäkin löytyä :)

Tällä kertaa keskiviikon kolmen suora nostaa esille uudet lämmittävät suosikkini, joista uusin eilen Punnitse&säästä -kaupasta ostamani Drink Me Chain Chai Latte. Ihastuin melkein kymmenen vuotta sitten Starbucksin Chai Tea Latteen ja sen perään olen monesti haikaillut kylminä pakkaspäivinä. Juomassa on mm. kanelia, kardemummaa ja mustapippuria.

Chai Latte -jauhe sekoitetaan joko kylmään/kuumaan veteen/maitoon ja juoma on valmis nautittavaksi. Itse kiehautin vedenkeittimessä veden ja lisäsin vähän kylmää maitoa joukkoon. Toimi niinkin. Valmisjauhe ei kuitenkaan ollut ihan niin mausteinen kuin olisin toivonut, joten ensi kerralla lisään joukkoon hiukan mustapippuria antamaan potkua!


Vai on kotitoimisto lämmittävä... no on, jos työpöydän tuolin päällä on lämmittävä lampaantalja! Viime talven se palveli pojan vaunukopassa. Nyt äiti nappasi sen oman ahterin lämmikkeeksi ;) 


Neuletakit ja neuleet ylipäätään ovat tietenkin syksyn ja talven MUST! Asoksen harmaa neuletakki on viimeaikainen FB-kirppis hankintani. Neule on akryyliä, mutta siitä huolimatta mukava päällä ja lämmin. Kaulahuivi on piiitkä tuubihuivi, joka on palvellut ansiokkaasti jo neljä vuotta. 

Vielä on näköjään stailauksessa hiottavaa, kun huivin sauma on suunnattu suoraan kameraan :) 


Loppuviikoksi on onneksi luvassa hiukan lämpenevää. Talvi saa hetken vielä odottaa tuloaan, kiitos!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti