keskiviikko 10. syyskuuta 2014

KESKIVIIKON 3MONEN: DESIGN MARKET OSTOKSIA

Apua, miten aika menee nopeasti. Viime lauantaina piipahdin ystäväni kanssa Kaapelitehtaan väenpaljoudessa Design Marketilla ja nyt vasta on aikaa esitellä hankintojani, joita sopivasti on kolme tai no neljä, mutta kolmelta eri tekijältä :)

En ehtinyt käydä edes koko DM:n antia lävitse, kun jo piti suunnistaa bussille ja kotiin. Perimmäisin tila jäi minulta kokonaan koluamatta, mutta tärkeämpää oli kuitenkin, että sai viettää muutaman tunnin rauhassa ystävän kanssa lounastaen ja hienosta ilmasta nauttien. Ja ylitinhän oman olemattoman budjettini jo näilläkin hankinnoilla, eli ehkä oli parempi, että aika oli rajallinen.


Olen innostunut vuosia sitten näistä Coston hatuista ja innostukseni on jo ehtinyt useaan otteeseen hiipua, mutta aikaisemmin viime viikolla käydessäni Nudge-liikkeessä Helsingin Yrjönkadulla iskin silmäni tähän denim hattuun ja "pakkohan" se oli ostaa. Sinapinkeltainen tupsu piristää tummaa hattua olematta liian räikeä, mielestäni... Hatun materiaali on kierrätetyistä farkuista ja Pure Waste Textiles -brändin alta löytyy esim. kierrätysmateriaalista valmistettuja denim-reppuja ja -matto, jonka haluan, kunhan alkavat valmistaa sitä koossa 80x200 :)


Lahtelainen Muoto2 on keskittynyt huonekalujen ja sisustustuotteiden valmistamiseen, mutta esittelivät viikonloppuna toisenlaista muotoiluaan, IKIkorun. Ystävän kanssa ihastuttiin koruihin kumpikin ja Design Marketin ystävädiilillä saatiin molemmat oma "puupalikka" sopuhintaan. Kerrankin minulla oli järki mukana väriä valitessani, musta sopii monen kanssa, vaikka saatavana olleet valkoinen ja pastellipersikka olivat nekin ihania.


Saana ja Olli -tuotemerkiltä hankin viime vuonna Villi Pohjola-kokoelman keittiöpyyhkeen vihreällä printillä ja voin sanoa, että yksi parhaista ostoksistani aikoihin, sitä on ilo käyttää ja katsoa. Tänä vuonna mukaani lähti sama pyyhe mustana ja sarjan ruokalappu... Pienen sottapytyn äitinä en voinut vastustaa ja värikin on tuotteessa kohdillaan! Tuotteet ovat eurooppalaista hamppua, jotka valmistetaan Suomessa. Suosittelen!!Tässä vielä muutama tunnelmapala lauantailta. Viimeisenä mahtava "selfie", joita oli kymmeniä, kun kädessäni ollut puhelin oli räiskinyt kuvia taukoamatta muutaman minuutin ajan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti