lauantai 11. lokakuuta 2014

PUOLENTUNNIN SEINäKELLO DIY

Tämäkin pikaprojekti on tullut tehtyä jo ajat sitten, mutta kovin tuntuu olevan tämä kotiäidin arki kiireistä tai ainakin illat lyhyitä :)

Haaveilin yhdessä ensimmäisistä postauksistani House Doctorin kultakehyksisestä kellosta. Hinta vain oli himpun verran liian korkea haaveen toteuttamiseksi. Elokuussa lueskelin ruotsalaista Trendenser-blogia ja aivan kuin tilauksesta Lika som bär -postauksessa esiteltiinkin vastaavanlainen kello, jossa kellotaulun numerot olivat samanlaiset kuin HD:n kellossa. Samankaltainen kello oli Elloksen valikoimasta ja taisin samalta istumalta kellon itselleni tilata. Hinta oli reilusti alhaisempi kuin HD:n ja samalla omalle kukkarolleni sopivampi.

Kello House Doctor, kuva Fate London.

Kellon kehykset olivat tilaamassani kellossa mustat, joten hiukan piti suihkia kullanväristä maalia pintaan. Onneksi kehykset sai ruuvarilla irti, mikä helpotti maalausta, kun ei tarvinnut erikseen suojata tai varoa kellotaulua.
Lopputulos ei tietenkään ole yksyhteen alkuperäisen innoituksen kohteen kanssa, mutta tarpeeksi lähellä ja miellyttää omaa silmääni. Olisinpa voinut muuten maalata sisäpuoleltakin! Nyt huomasin... no musta antaa mukavasti syvyyttä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti