tiistai 3. helmikuuta 2015

IHANAT LAKANAT! - LOVELY LINEN

Kuinka monta kertaa olen päättänyt hankkia jatkossa vain neutraaleja petivaatteita, joissa materiaali on kuosia olennaisemmassa osassa? No, monta kertaa ja silti "sorrun" kivoihin kuoseihin ja värien sekamelskaan.

Jälleen kerran haaveilen näistä neutraaleista lakanoista, yksivärisinä tai ruudullisina. Pestyt materiaalit, oli kyseessä sitten pellava, perkaali, denim tai puuvilla, ovat tällä hetkellä mielestäni SE juttu lakanoissa. Värit ovat maanläheisiä, mutta sininen tekee pikku hiljaa tuloaan makuuhuoneen puolelle.


1. Carla Check, Ellos 2. H&M Home 3. Linprobable 4. Tasaraita, Marimekko

1. JF by Finlayson, 2. Bleu Colette  3. Lovely Linen, Kardelen 4. Bodie and Fou

Neely, Ellos. 

Itse olen innostunut perkaalista, tarkemmin sanottuna perkaalipuuvillasta. Perkaalin lanka on hyvin ohutta ja kudonta tiheää, jolloin kangas tuntuu sileältä ja pehmeältä. Puuvillasatiinin kiilto puuttuu perkaalista, joka sopii mattaan mieltyneeseen silmääni. Trikoolakanat ovat myös mahtavia ja parhaimmillaan ihanan pehmeitä!


Kauniita unia!

TRANSLATION:

Some of my bedlinen favorites. Washed fabrics seems to be THE thing in bedlinen and color blue... it´s coming :) Percale is something that I am fond of at the moment.

Sleep well!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti