perjantai 14. huhtikuuta 2017

KUN PÄÄSIÄINEN MENI UUSIKSIKaikkien ennakkosuunnitelmien vastaisesti ollaankin kotona pääsiäinen. Tarkoitus oli mennä anoppilaan Pohjois-Pohjanmaalle, mutta lumi, pakkanen yhdistettynä kesärenkaisiin ei tuntunut sopivalta yhdistelmältä. 

Laukut oli keskiviikkoiltana pakattu ja torstaiaamuna, viimeisten säätiedotusten tsekkaamisen jälkeen, päätimme kuitenkin jäädä kotiin. Harmitti. Ja eniten 3-vuotiaista, jonka kanssa olimme laskeneet jo viikon verran aamuja lähtöön. 

Valmiin pääsiäispöydän sijaan pitikin sitten miettiä menu. Onneksi jemmasta löytyi viime vuoden Maku-lehden pääsiäisnumero ja sieltä sopivat reseptit löytyi liiankin nopeasti. Koristeluakin piti vähän parannella ja samaisesta lehdestä bongasin Pentikin pastelliset pääsiäismunat. Ja mikä tuuri, niitä oli otettu tänäkin vuonna myyntiin, koska olivat olleet niin suosittuja.

Minimaalisen vähän askartelua ja pääsiäinen oli tullut meidänkin kotiin.

Sunnuntaina meillä mussutetaan mm. cokislammasta. Huomenna ajattelin pyöräyttää mangojuustokakun. Mämmiä olen kauhonut jo pari viikkoa, tänään viimeksi. Ei ole siis pelkoa, että juoksussa kulutetut kalorit näkyisivät jotenkin kropassa :)Aurinkoista pääsiäistä ja rentouttavia pyhiä!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti