sunnuntai 14. joulukuuta 2014

DEAR SANTA - KUVAKIRJE JOULUPUKILLE!

Rakastan lahjoja ja yllätyksiä! Minusta on kiva antaa lahjoja, mutta yhtä mielelläni otan niitä myös vastaan. 

Elämyslahjat, syötävät lahjat ja lahjat, jotka ovat tarpeellisia ja joille on käyttöä, niistä pidän erityisesti. Olen ollut aika kiltti tänä vuonna ja ajattelinpa siksi kirjoittaa joulupukille, jos joku näistä toiveista vaikka toteutuisi :) 


Kuva: Spartanshop.fi

Voimistelurenkaat - kun istuu ison osan päivästä, renkailla roikkuminen olisi tervetullutta pikajumppaa. Eivätkä nämä vie tilaa! Käytön jälkeen renkaat voi hilata katonrajaan odottamaan seuraavaa jumppahetkeä. Renkaita myy esim. Suomen Voimistelutuote ja Spartanshop.fi. Renkaidenhan pitää olla puiset, tietysti!


Lukulamppu on ollut hakusessa jo pitkään, tämän on täydellinen! &Bros´in Compleated seinävalaisin. En tiedä soveltuuko parhaiten lukuvaloksi, mutta luulen, että välttää vähintään ne muutamat lukukerrat ennen nukkumaan menoa, Finnish Design Shop.
Kuvat: finnishdesignshop.fi

Ihonhoitotuotteeni ovat vähän retuperällä. Mádara-tuotemerkki kiinnostaa ja Pihlaja-lahjapakkaus olisi mieluinen löytö lahjapaketista ja päivittäiseen puhdistukseen merkin puhdistusvaahdollekin olisi käyttöä.

Mádaran pop-up shop palvelee Helsingin City Centerissä  joulukuun loppuun ja merkin verkkokauppa KLIKS on avoinna 24/7.

Kuvat: madaracosmetics.fi

Suomalaisen R/H -merkin Mickey -paidat ja -mekot ovat tuttu juttu monelle. Oman vaatekaappini yläosavalikoima on ihan hyvissä kantimissa, mutta alaosista on puutetta. Tämä R/H:n Debbie Skirt olisi ihana tai merkin lahjakorttikin olisi kiva ylläri.Kuvat: shop.rh-the-label.com


Ravintolalahjakortti! Kyllä kiitos! Helsinkiläiseen Muruun on ollut jo kerran pöytävaraus, joka valitettavasti jouduttiin perumaan. Hyvä ruoka, parempi mieli. Tällainen lahja ei voi mennä vikaan :) 

Kotonakin tietysti pitää tehdä ruokaa ja mortteli minulta vielä puuttuu. Ulkonäkö ei ole toissijainen, koska mielelläni pitäisin sen esillä. Musta marmorinen on hieno ja hintakin sopiva Eiring.fi-verkkokaupassa, KLIKS.
 
Kuva: murudining.fi

Kuva: eiring.fi
 Yksi vielä! Teatteriinkin haluaisin päästä ja Ryhmäteatterin Supernaiivin haluaisin nähdä. Meneeköhän se enää ensi keväänä? Suosittelen myös Erlend Loen samannimistä kirjaa, jos ette ole vielä lukeneet. Minä hitaana lukijana luin sen yhdessä illassa.  
Kuvat: Ryhmäteatteri ja adlibris.com

TRANSLATION:
I love presents - having and giving them. 
I think I´ve been a quite a good girl this year. Here are some things that I would not mind finding underneath our Christmas tree:  wooden gymrings, &Bros Compleated wall lamp for reading in bed, some beauty products by Mádara cosmetics, Debbie Skirt by Finnish label R/H or gift card to their shop. 

A gift card to a restaurant or a theater would be also fantastic. My own kitchen lacks a mortar - a black marble mortar :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti