maanantai 9. toukokuuta 2016

VÄRIÄ ROTTINKITUOLIIN - PAINTING A RATTAN CHAIR

Bloomingville
Bloomingville
Bloomingville
Etsy.com/Jane´s Nirvana

The Family Love Tree

Jo reilu vuosi sitten mukaani tarttui paikalliselta kirppikseltä heräteostoksena musta rottinkinojatuoli. Tarkoituksena on ollut maalata tuoli, mutta en ole päässyt puusta pidemmälle. Värin valinta on yllättäen tuottanut ongelmia. Jokin pirteä ja säväyttävä väri olisi hauska, mutta toisaalta - kyllästyykö räväkkään väriin ja kohta pitää olla taas suti kädessä...? Valkoinen olisi tietysti helppo, mutta se ei jotenkin toimi meillä, en tiedä. Pinterestistä olen yrittänyt löytää vastausta ja inspistä. Ehkä jokin pastellisävy tai luotettava harmaa...

Mitä mieltä olette?

Istuinpehmusteen päällä oli vanhahko ja haiseva päällinen, joka oli saatava pois pikimmiten. Istuintyynyn virkaa on toimittanut tavallinen nukkumatyyny, kun projekti on "hieman" venynyt. Eilen sain vihdoista viimein ommeltua uuden päällisen pehmusteelle Ikean PS 2014 -malliston kankaasta, joka sekin on hankittu jo viime keväänä. No siis vetoketju uupuu, mutta muuten se on valmis :) Ompeluharrastukseni on vasta alkutekijöissään, joten olen katsonut paremmaksi käyttää edullisempia kankaita (ulkonäöstä tinkimättä), jottei ihan niin paljon harmita, jos luomus menee piloille.

Jonkun mielestä on varmaan suuri synti viettää näin kauniita kevätpäiviä sisällä. Olen löytänyt pesänrakennusvaihteen enkä halua pysähtyä, kun olen kerrankin päässyt vauhtiin. Pian edessä on se vaihe äitiyslomasta, että kädet on jatkuvasti täynnä ja silmät ristissä, silloin väkerrykset ja värkkäilyt jäävät taka-alalle. :)


I´ve bought this rattan armchair about a year ago from fleamarket and have been planning to paint it ever since. I just haven´t been able to decide the color. Until now even Pinterest haven´t given me the answer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti