keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

SURKEAN TREENIVIIKON PELASTUS


Heipparallaa!
Viime viikko oli aikast surkea treenien kannalta, kuten otsikostakin voi päätellä.

Mies oli viikolla melkein joka päivä aamusta myöhään iltaan töissä ja muutoinkin olin todella väsynyt. Lapsilla taasen flunssaa, joka aina heikentää myös äidin unenlaatua. Mitäköhän muuta tapahtui viime viikolla --- ei mitään muistikuvaa ;) 

Tiistaina kävin vajaan 8 kilsan/vajaan tunnin lenkillä ja seuraavan kerran treenimeininkeihin pääsin vasta viikonloppuna. 

Lauantaina lähdin varovaisen toiveikkaana juoksemaan. Ajatuksissa oli juosta kymppi. Ja kun siitä naapurin rouvallekin menin kertomaan, niin eihän siinä muu auttanut. 

11,85 kilometriä oli lopullinen matka ja aika 1 tunti 23 minuuttia. Kotiäidin tehokkuudella tähän matkaan ja aikaan sisältyi pikainen kauppareissu. Kaupasta lähtiessäkin oli pakko laittaa juoksuksi, kun hikinen vaatetus tuntui ikävän kylmältä.

Ihan huippufiilis! 10 kilometriä on itselleni sellainen haamuraja, kun useimmiten lenkit jäävät alle tuntiin ja 7-8 kilometriin. Kotikulmilla en ole oikein löytänyt hyvää ja mieluista reittiä, jossa kymppi+ kilometriä taittuisi mukavasti.

Sunnuntaina käytiin perheen kanssa kävelyllä, joka oli hyvää palauttelua ja iltapäivällä vuorossa oli perinteinen vatsa+peppu -jumppa. Pitää sitä kuntosalikorttiakin kerran viikossa hyödyntää.

Loppujen lopuksi ihan ok. viikko - juoksukertoja pitäisi saada enemmän. Varsinkin, jos puolikkaalle mielii syksyllä. Mutta no stress. Viikko kerrallaan.

Mukavaa pääsiäisviikkoa. Meikäläinen pakkaa toiveikkaana juoksukamat anoppilaan mukaan :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti