sunnuntai 5. helmikuuta 2017

TAVOITTEENA NAISTEN10 JA PUOLIKASNyt se on kai sitten oikeasti aloitettava sekä henkinen että fyysinen valmistautuminen kahteen tälle vuodella asettamaani tavoitteeseen. 10 kilometriä taittuu varmasti ihan mukavasti, mutta puolimaratonissa on jo hiukan tekemistä.

Ensimmäisestä ja samalla viimeisestä puolikkaasta on vierähtänyt jo neljä vuotta ja risat. Sen jälkeen olen saanut kaksi lasta ja juossut toooodella vähän. En vain ole saanut jalkoja alleni :)

Juoksuharrastukseni alkoi vähitellen vuonna 2009 syksyllä, kun aloitin kokopäivätyön ohella tradenomiopinnot. Aikaan ja paikkaan sidotut liikuntaharrastukset eivät oikein vaihteleviin aikatauluihin sopineet, joten kaivoin vanhat lenkkarit kaapista ja lähdin lenkille.

Juokseminen oli minusta ollut aina aika tylsää - tietysti aina parempi vaihtoehto kuin kävely, koska maisemat vaihtuvat nopeammin - olen kasvanut aerobicin ja ryhmäliikuntatuntien parissa.

Juoksemisen lisäksi aloin käydä säännöllisemmin salilla ja treenasin reilun vuoden personal trainerin kanssa. Työskentelin juoksuharrastuksen alkaessa kuntokeskuksessa, joten salille ei tarvinnut erikseen lähteä. PT oli myös työkaverini, joten lusmuilukaan ei tullut kysymykseen, positiivista painetta.

Olen tämän vuoden puolella treenannut juoksua vain juoksumatolla. Liukkaus on ollut viimeinen tekosyyni, olennaisinta on kuitenkin, että juoksee edes siellä matolla. Juu, se vasta on ihan supertylsää!

Naisten10:llä uskaltaisin sanoa aikatavoitteeksi alle 1 t 15 min ja puolikkaalla on ensisijaisena tavoitteena on päästä maaliin asti.

Eiku ylös, juoksumatolle ja hölkälle ;)I have set two goals for myself what comes to my running hobby. My goal is to run 10 km in a running event in May and half-marathon in autumn. Haven´t been running much in last couple of years. We´ll see what happens ;)


.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti