tiistai 26. huhtikuuta 2016

RUUSUKULTAA HIUKSISSA - ROSE GOLD HAIR
Edelliseltä kampaajakäynniltä jäi käteen, tai siis päähän, sopivan hurjan hiukset, jossa pääroolissa oli niskaan leikattu siili eli undercut. Viime sunnuntaina istahdin kampaajan tuoliin blondina ja kotiin lähdin ruusukultaisin hiuksin.

Miehen leuka tipahti kotona lähemmäs lattiaa, kun näki pinkahtavan ruusukultaisen luomuksen ja varovasti tiedusteli olinko itse ehdotottanut väriä. Ajatus ei ollut omani, koska tapanani on mennä kampaajalle ilman sen suurempia ideoita. Kiitos ideasta ja lopputuloksesta kuuluu Riinalle, joka viime sunnuntaina loihti helsinkiläisessä kampaamo Pesulassa ruusukultaisten hiusteni lisäksi mahtavan lilat ja leiskuvan oranssit hiukset asiakkailleen. Riina ottamassa kuvakollaasissa ruusukulta pääsee oikeuksiinsa. Eteisemme hieman kellertävä valo saa hiukset näyttämään todellista kellertävämmiltä. Kivat ne on silti :)

Undercuttia ei unohdettu, päinvastoin sitä jopa hiukan laajennettiin ;)  Undercutin kuvaaminen itse on hiukan hankalaa, erityisesti kun ei jaksa asentaa kameraa jalustaan kiinni, mutta verrattuna edelliseen muutos on selvä. Tällä kertaa undercut sai myös hiukan omien hiusteni väriä tummemman sävyn. "Vauhtiraidat" olisi ehkä voinut jättää väliin, mutta eipä niistä haittaakaan ole, enhän niitä itse edes näe.

Olisikohan hiusten väri enne muutamien viikkojen päästä syntyvän lapsukaisemme sukupuolesta...? Sitä ei kätilökään osannut sanoa varmaksi :)


Kuva: Riina/Pesula


Rose gold - that ´s the color of my hair at the moment. For awhile my hair color has been close to my own color, so it was about time to change it, The idea for this color came from my hairdresser and I thank her for that. She also made these fabulous lilac and flaming orange colors same day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti