keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

PöYDäTöN KEITTIö - KITCHEN WITHOUT A TABLE

No nyt se pöytäkin on sitten myyty! Ruokapöydän tuolithan meni vaihtoo jo loppusyksystä ja nyt oli pöydän vuoro. Jykevä tammipöytä oli ihana, mutta aivan liian iso olemassa olevaan tilaan nähden. Olin aina tiellä istuessani pöydän ääressä, kun poitsu tai mies ravasi keittiön ja olohuoneen väliä. Toivottavasti uusi pöytä ratkaisee ongelman ja tekee kodistamme vähän toimivamman ja avaramman.


 

 
Pyöreä pöytä, esim. Hayn About a Table Round, olisi ollut ykkösvalintani, mutta pyöreä pöytä vaatii tilaa enemmän kuin mitä miellä on käytettävissä, joten suorakulmainen pöytä on tulossa.


Kuva: SCP Contracts


Jonkin aikaa tässä siis pitää pyörittää arkea ilman ruokapöytää, kun en uskaltanut uutta hankkia ennen kuin vanha on myyty alta pois. Mielestäni yllättävän nopeasti pöytä löysi uuden kodin, alkuvaikeuksien ja yksien viime tingassa peruuntuneiden kauppojen jälkeen. Tori.fi:n kautta moni muukin huonekalu on päässyt meiltä parempaan käyttöön, kätevää vaikkakin välillä hermoja raastavaa.
Tuolit ovat hyvin sekalainen seurakunta ja osa on vähän enemmänkin kulahtaneita. Pidän itseasiassa eniten niistä tuoleista, jotka ovat alkuperäisessä asussaan. Pelkään, että maalaamalla pilaan ne, joko huonolla värivalinnalla tai kehnolla työnjäljellä.

Viikko ollaan jo elelty hienolla väliaikaspöydällä, jossa pöytälevyn virkaa toimittaa yksi toimeton keittiökaapiston ovi. Ruokailutila on tuntunut kivan avaralta, mutta kaipaan jo pöytää, jossa levy on ruuvattu kiinni jalkoihin :) Poitsukaan ei ihan ymmärtänyt ensimmäisen pöydättömän iltana lattialla järjestettyä iltapalapiknikkiä, vaikka äidin mielestä se oli aivan mahtavaa :)


 

Hauskaa vappua ja vappupiknikkiä, missä ikinä kelit sen salliikaan!TRANSLATION:
Our dinner table is sold! Last autumn I started by selling the chairs and replacing them by second hand finds and now it was time to let go of our too massive, but still beautiful solid oak table. My No 1. choice would have been About a Table Round by Hay, but round table needs a bigger space than what we have at the moment.

Our temporary table has one of our kitchen cabinet doors on top. Luckily I didn´t throw it away :) It works ok, but I would rather have proper table, soon :) But I have to wait for awhile, because I didn´t want to buy new one before the old one was sold.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti