maanantai 30. maaliskuuta 2015

KUKKIA JA KUUMEISIA PäIVIä - FLOWERS & RUNNY NOSES

Viime viikot on mennyt osin töissä, osin kotona. Poika on ollut tukkoinen, yskäinen ja kuumetta/pientä lämpöä riittää vieläkin.

Saisi jo loppua! Yö yskiminen ei näytä poitsua väsyttävän, äitiä kylläkin. Pahasti näyttää siltä, että olen seuraava kuumepotilas, mies on oman osansa sairastelusta hoitanut. Aikainen kevät on tänään muisto vain. Sen verran ehdin jo päästä kevätfiilikseen viime viikkoina, että hankin hyllyn täytteeksi muutaman kukan/kasvin/oksan. Multaa on kaapissa, mutta sopivat ruukut ovat vielä hankintalistalla. Kodinonni ei ole ehkä omiaan Taika-kulhossa ja tulppaanitkin kaipaavat kokoa isompaa ruukkua. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :)
Uutta kevättä odotellessa :)


TRANSLATION
During the past couple of weeks my son has been having a persistent flu and a bit fever here and there. I hope he will get well soon! I think I will be next in line to catch a flu, do not like.

We had an early spring here in Finland, but from today on we seem to have late winter. It has been snowing the whole day! How boring is that! I managed to get into spring mood when the weather was more springlike and bougt some plants/flowers/branches to get the feel also inside our appartment.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti