tiistai 28. maaliskuuta 2017

KOHTI NAISTEN10:Ä - HIPPITREENAAJAN TUNNUSTUKSETHeipsis! Miten tämä aika menee näin nopeasti! Päivät viuhahtavat ohi ennen kuin ehtii kissaa sanoa tai aloilleen istahtaa.

Viime viikolla sain vihdoin ilmoitettua itseni Naisten10:lle monen muun rästihomman ohessa. Naisten10 on vajaan parin kuukauden päästä ja treeni kulkee ihan ok. Ulkona juokseminen on pitkän tauon jälkeen vähän nihkeää, varsinkin kun on ollut ällöttävän koleita päiviä. Sade ei minua haittaa. Oikeasti sateella on aika kiva juosta. Hyvä musiikki, lippis ja (ärsyttävän) reipas mieli, niin juoksu kulkee todella hyvin.

Olen tiedostamattoman tietoisesti lenkkeillyt mielialan mukaan ilman sen kummempaa treeniohjelmaa. Arkisin minulla on aika harvoin mahdollista käydä lenkillä itsekseni ja meidän kivirekivaunuilla juokseminen on omalle kunnolleni liikaa.

Jos kerran lähtee juoksulenkille, niin kävelyhän ei silloin ole sallittu... no on tietysti ja olenkin vähän yrittänyt päästää irti hampaat irvessä juoksemisesta. Mutta juoksen mieluiten ilman lisävastusta :) Kauppareissun kyllä onnistun yhdistämään lenkin kanssa, pahoittelut kanssashoppailijoille.

Olen tähän asti juossut ennemmin aikaa kuin matkaa. Omalla kohdallani luulen, että onkin parempi keskittyä lenkin kestoon matkan sijaan, koska jonkin tietyn matkan juokseminen yleensä aiheuttaa vauhdin kasvua ja pienempää tai isompaa stressiä.

En ole myöskään muistanut asentaa puhelimeeni Sportstrackeria tms. appia/laitetta, jonka avulla voisin seurata lenkkien pituutta. Tai oikeastaan ei ole tullut mieleen kuin vasta  tänään, kun näin sähköpostissani viestin, että joku on alkanut seuraamaan minua Sportstrackerissa.

Päivitystä kaipaisivat myös juoksutossuni, jotka ovat varmaankin vuodelta 2011... tai2010. En oikeasti muista, Hyvin käytetyt joka tapauksessa.

Olen siis huikean hyvin valmistautunut kisaamaan itseni kanssa toukokuussa 10 kilometrillä ja syksyllä puolikkaalla. Apua :)

Mahtavaa maaliskuun viimeisiä päiviä!

terkuin Hippitreenaaja ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti