perjantai 5. helmikuuta 2016

TIILISEINÄ - BRICK WALL

Ihastuin tammikuisilla Heimtextil-messuilla (tapetoituihin) tiiliseiniin, joita eri osastoilla vilahteli useampaan otteeseen. Yhdessä aiemmassa asunnossani remontin yhteydessä kaivettiin pienestä nurkasta  esiin vanhaa tiiliseinää, jota muistelen lämmöllä edelleen.

Tapetoinnilla toteutettu tiiliseinä ei tietenkään ole sama asia kuin muurattu, rosoinen, aito versio. Mutta ainakin messuilla näkemäni tapetit olivat todella aidon näköisiä, kolmiulotteisia, joista ei heti ensi näkemältä kyennyt sanomaan, onko kyseessä tapetti vai oikea tiiliseinä tai -verhoilu.

Kotona ympäröisin tiilitehosteseinän vaaleudella, jotta yleisilme pysyisi raikkaana ja modernina. Mahtavinta olisi, jos voisin repäistä tapetin kulmasta, ja kaivaa kodistamme esiin palan talon historiaa tiiliseinän muodossa. Vuonna 2008 valmistuneessa talossa se ei valitettavasti ole mahdollista. Pitää tyytyä feikkivaihtoehtoihin.

I have a crush on brick walls and I have thought about the possibility of using brick wallpaper to one our walls. Here are some inspirational pictures.


Links to all the pictures on my Pinterest-board valeBallerina/fakeBallerina blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti