keskiviikko 27. tammikuuta 2016

TÄYDELLINEN BURGERI? - PERFECT BURGER?












Meillä syötiin lauantai-illan herkkuna täydellisiä burgereita. Tai ainakin ohjeessa niin luvattiin.
Ja olihan ne hyviä! Makuelämystä buustasi vielä se, että olin tehnyt purilaiset sämpylöistä lähtien itse. Olen vihdoin selättänyt koko syksyn vaivanneen ruokaan ja sen laittamiseen liittyvän ahdistuksen ja innostunut kokeilemaan uusia reseptejä. Perhe kiittää :)

Ehdin napata pari kuvaa ennen kuin hampparit katosivat parempiin suihin. Täydellinen burgeri koostui parmesansämpylästä, pihvistä, mozzarellasta, tomaattisalsasta ja persiljapestosta. Tomaatti-sipulisalsa ja persiljapesto olivat kummatkin nopea valmistaa ja kummatkin ihanan raikkaita. Kokonaisuus oli maistuva ilman lihaakin, reilummin vaan esim. mozzarellaa väliin niin avot!
Resepti on alunperin Glorian Ruoka & Viini -lehdestä, mutta ohje löytyy myös, sämpylästä lisukkeisiin, soppa365.fi -sivustolta, tästä

Mitäköhän tulevana viikonloppuna syötäisiin :)





Last Saturday I made these perfect burgers, at least that was what the recipe promised. Well I have to admit they were great and especially the tomato salsa and parsley pesto, delicious.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti