keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULUKUUSIKATASTROFI

Huoh! Ei ole meillä joulusiivousta tehty eikä oikein mitään muutakaan jouluun liittyvää. Itse olin vielä viikko pari sitten ihan marraskuussa.
Tänään napattiin kuusi parvekkeelta sisälle tarkoituksena tietysti koristella se hyvissä ajoin. Olin ostanut kirpparilta pienen valurautaisen jalan ja jopa ehtinyt sipaista siihen mattamustan kalkkimaalin päälle. Jalan alkulpräinen väri kun oli hiukan kärsinyt käytössä. Muovinen kuusenjalkamme on ollut joka vuosi liian iso hankkimiimme kuusiin ja rumahan sellainen muovihärpäke on.
Kävi sitten niin iloisesti, että kuusen runko oli uuteen jalkaan liian iso! Voi vimpeli! Muovista jalkaa etsiessä käänsin yhden vaatehuoneen ylösalaisin, kunnes mies teki reissun varastoon - sieltä se löytyi. Nooh eipä toiminut aiempien vuosien ruuvi-mutteri -viritelmät tämän kuusen runkoon. Näköpiirissä häivähdys punaista 
Ei kun sahaostoksille - ja vihdoin viimein kuusi on pystyssä. Koristeita siihen ei ehditty laittaa, koska Tallinna kutsuu  Käytiin toki välissä kaupassa ja postissa, syötiin ja syötettiin. Rentouttavaa tämä joulunaika, ha-haa!
Miksiköhän edes hankittiin koko kuusi? 23. päivä vietetään serkkujen luona ja aattona matkaamme mummilaan. Toki kuusen tuomasta tunnelmasta voi nauttia joulun jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti