lauantai 3. tammikuuta 2015

TUOKSUA KOTIIN PUSSISTA - SCENTED SACHETS

Käytän hajuusteetonta pyykinpesuainetta, koska en voi sietää tuoksua tai paremminkin hajua, joka hajustetuista pesuaineista jää vaatteisiin. Olen kuitenkin pitkään jo halunnut ostaa toiseen vaatehuoneeseemme, jossa on enimmäkseen peti- ja liinavaatteita, jotain tuoksuvaa, koska en pidä siitä ummehtuneestakaan tuoksusta, joka niihin kaapissa seistessä tarttuu.

Joulukuussa seikkailin Helsingissä "jouluostoksilla" ja piipahdin uudessa VIALE-nimisessä sisustusliikkeessä Bulevardilla, joka on Fredalla sijaitsevan Pinon "pikkusisko". Liikkeessä on laaja valikoima Hayn sisustustuotteita ja myös huonekaluja, mutta myynnissä on lisäksi mm. Normann Copenhagenia ja Kerzon-merkkisiä huonetuoksuja Ranskasta. Suuret ostokseni tuosta kaupasta siis Kerzon-tuoksupussit, joita voi nuuhkia liikkeessä lasista :)

Puhelimella taas räpsitty...
Nuuhkittuani itseni pökerryksiin päädyin Tuileries Palais-Royal -tuoksuun, joka tuoksuu mielestäni vähän Hyasintille. "Asensin" pussin heti kotiinpäästyäni liinavaatehuoneen ylähyllylle ja seuraavana päivänä huoneessa oli hyvä ja raikas tuoksu, joka mielestäni oli sopivan voimakas ja riittävän mieto.


Pussi luovuttaa tuoksua usean viikon ajan, näin pakkauksessa luvataan. Kuukauden käytön jälkeen meillä tuoksuu yhä ja edelleen sopivasti :). Valikoimassa on myös eri muotoisia ja ripustettavia tuoksupusseja. Itse päädyin yksinkertaisiin pusseihin hinnan perusteella. 2 kpl tuoksupusseja maksoi 9 euroa, kun roikkuvien hinta oli muistaakseni 25 euroa/2 kpl. 

Kuva: Kerzon
Kuva: Kerzon

TRANSLATION:
In December I visited new shop in Helsinki called VIALE. They mostly sell Hay and also some Normann Copenhagen and these scented sachets by French Kerzon. I bought one pack of scented sachets, just to give it a try. 

The scent in the sachet is not too strong, but still strong enough. I don´t use scented detergents, because some of them has so terribly strong smell. This scent sachet gives nice odour to our another small walk-in closet where we store our bedlinen and such. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti