lauantai 27. kesäkuuta 2015

JUOMA LOMALLE - DRINK FOR VACAY

Huh! Vihdoin lomalla. Kuluva kuukausi on ollut yhtä hullun myllyä, osittain ulkoisesti, mutta enimmäkseen pään sisällä. Mitä haluan tehdä, mitä osaan, osaanko mitään, minne olen menossa... ihan tällaisten pienten asioiden pohdinta on täyttänyt mielen lähiviikkoina.

Lomalla onkin sitten aikaa pohdiskella näitä elämän suuria kysymyksiä, samalla nauttien vapaista ja perheen yhteisestä ajasta. Skål kesälomalle!

Laseissa porkkana-appelsiini - ja omena-kurkku-inkiväärimehua, vaikka olishan se skumppakin maistunut, joku vaan unohti ostaa :) Ihan paras ostos mieheltä hetkeen on ollut mehulinko! Mehu on jostain syystä heikkouteni ja nyt sitä voi hörppiä ilman pahempia tunnontuskia. Vihermehut ovat testilistalla odottamassa. Vielä olen turvallisesti pysynyt makeiden hedelmien linjalla.

Onko hyviä vinkkejä vihermehun ainesosiksi? Tai mitä ei kannata kokeilla, ainakaan ihan ensimmäisenä?
Mehukasta kesäkuun loppua!My summer holiday started today!
I wouldn´t mind having a glass or two of sparkling wine, but I forgot to buy some, damn me! So I had to celebrate with glasses of orange-carrot and apple-cucumber-ginger juice. Not a bad option for a juice-a-holic :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti