keskiviikko 20. toukokuuta 2015

DIY/ "UUDET" KAAPIN OVET - "NEW" CABINET DOORS

Muutaman viikon takaiselta kiuaskivien hakureissulta tarttui mukaan kivien lisäksi rulla dc-fixiä. Käyttökohde ei ostohetkellä ollut vielä selvillä, mutta pian kotiinpäästyäni sain sen kuuluisan a-haa -elämyksen. Pieni vessamme on todellakin pieni ja sen kalusteratkaisut ovat peruskauraa ja jotain omaa käden jälkeä olen sinne kaivannut.
Ruuvasin allaskaapin ovet irti ja sovittelin kalvon vaakasuuntaisesti oviin. Harmikseni olin tietenkin ostanut tähän käyttötarkoitukseen liian kapean rullan ja jouduin askartelemaan oven pinnan kahdesta palasta. Se ei kuitenkaan näy selvästi, eihän? :) Vetimet kaipaavat vielä päivitystä, mutta mielestäni näyttää hyvältä, paremmalta kuin perusvalkoiset.


Edullinen ja helppo tapa uudistaa kotia, suosittelen! Styleroom.fi:stä löytyi paljon dc-fix -tuunailuja, KLIKS!


Dc-fix on tarrakalvoa/kontaktimuovia, jolla voi päällystää sileitä pintoja: pöytiä, keittiötasoja, laattoja ja onpa joku askarrellut kylpyhuoneen lattiaankin uuden pinnan kalvolla! Kalvon kiinnittäminen oli helppoa ja selvittelyjeni mukaan myös poistaminen on suhteellisen tuskatonta. Ostamani rulla maksoi vajaa 7 euroa, joista ovien päällystämiseen meni noin puolet.


TRANSLATION
Dc-fix is a cheap and easy way to renew your home, in this case the cabinet doors in our smaller bathroom. The total cost for this was under 7 euros and time consumed.. about 30-45 minutes. Not bad :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti