keskiviikko 31. joulukuuta 2014

THINGS I DIDN´T DO IN 2014


Vuoden 2014 viimeiset tunnit ovat käsillä, huh! Vuosi on vierähtänyt uuteen asuinpaikkaan ja uuteen kotiin totutellessa, yhdessä uuden rakkaaan perheenjäsenen kanssa. Olen ollut tänä vuonna väsynyt, stressaantunut ja monesti huonolla tuulella, mutta toivon voivani laittaa nämä henkisten kasvukipujen piikkiin, joita kuluneen vuoden, ja vähän päälle, muutokset ovat saaneet minussa aikaan.Kaiken uuden ja ihmeellisen keskellä monet aiemmin itsestään selvät asiat ovat jääneet valitettavan vähälle. Niin myös listasta löytyvä kuntoilu. Tietysti hyötyliikuntaa on tullut harrastettua paljonkin vaunulenkkien muodossa, mutta kunnon revittelyt ovat olleet satunnaisia. Salilla on vaivannut motivaation puute ja lenkilläkin olen käynyt koko vuonna vain muutaman kerran... ja silloinkin näköjään kuvannut lenkkareita ;)Ystäviä tuli vuonna  2014 nähtyä aivan liian vähän! Onneksi on ystäviä, jotka pysyvät, vaikka välillä vähän hiljaisempaa yhteydenpidon suhteen olisikin. Korjataan tämä tulevana vuonna!! Pari kuvaa vuoden  2012 tyttöjen reissulta Portugalista - suosittelen!Enkä muuten ole imuroinut koko vuonna kuin YHDEN kerran! Onneksi se ei tarkoita sitä, että asuisimme pölypalleroiden ja villakoirien ympäröimänä. Tässä asiassa meillä on vain selkeät sävelet miehen kanssa: nainen ei saa imuroida :) Sopii paremmin kuin hyvin!

Mitäköhän asioita en tekisi ensi vuonna?


TRANSLATION:

This year has been wonderful, but at the same time stressful, tiring and too many times I have found myself being in a bad mood. In a past year we have moved to a new place, to a new home with our new family member and it has taken some time to get used to all of these changes.

Because of all of these changes and maybe partly because of my bad temper I haven´t done some of those things that used to be part of my everyday routine eg. excercise. I used to run couple of times a week, this year I´ve put my sneakers on only few times. And at the gym, well seems I´ve been taken more selfies than lifting weights :)

Friends - I have seen too little my dear friends. This will change in 2015!

Cleaning - this I don´t miss. I have vacuumed only once this whole year! We have a deal that I don´t touch the vacuum cleaner and that´s more than ok for me :)

What should I not do in 2015?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti