keskiviikko 27. elokuuta 2014

KESKIVIIKON 3ONEN (kolmonen) - TENNARIT

Tennarit eivät ole ehkä parhaat vallitsevaan säätilaan: sataa, sataa enemmän ja sataa todella paljon. Siitä huolimatta keskiviikon 3onen esittelee tennareita, ensi viikolla sitten jotain muuta, vaikka sitten kumppareita :)Veja-merkistä luin ensimmäisen kerran keväällä InStyle-lehden Brittiversiosta. Merkin popot ovat ekologisia, reilun kaupan tuotteita ja näiden ihanuuksien valmistamiseen on käytetty luomupuuvilla, kasviparkittua nahkaa ja wild rubber... en jaksanut keksiä käännöstä :) Hintakin reilu 100 euroa, vaan.
Ylläolevan kuvan Vejat ovat mallia Félicité
Kuva: Veja.


Eytys on vuonna 2013 perustettu ruotsalainen firma/merkki ja nyt kun platformit ovat must, ovat nämäkin kuumaa kamaa :) Eivätkä varpaat kastu ihan heti, vaikka lätäkköön vahingossa eksyisikin. Tennareiden materiaalina joko kangas, mokka tai nahka ja hinnat 100-170 euroa. Yksinkertaiset, mutta tyylikkäät - sen ne ruotsalaiset osaavat! 
Kuva: Eytys.Eläimellistä menoa on ollut katukuvassa jo jonkin aikaa, kun leopardikuviota on tungettu vaikka ja mihin. Tässä nyt kuitenkin käärmeennahkakuvioidut tennarit, joilla voi astella coolisti töihin ja päivänpäätteeksi lähteä juosten kotiin. Gourmet ja Black Scale -merkkien yhteistyönä syntyneet tennarit ovat mallia 35 Lite Python Running Sneaker, Urban Outfitters
Kuva: Urban Outfitters.

Parempia tennarikelejä odotellessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti