tiistai 5. elokuuta 2014

IKEA JA VUOSI 2015

Uuden Ikea-kuvaston ilmestyminen on viimeistään varma merkki paluusta arkeen ja aherrukseen. Ensi viikolla ilmestyy 2015 katalogin kotimainen versio, mutta ruotsalainen sisustuslehti Sköna Hem vinkkasi FB-sivullaan, että uuteen kuvastoon voi malttamattomimmat tutustua tästä. Kyseessä on USAn versio.

Kuva: Ikea-katalogi 2015

Keväällä lanseerattu PS 2014 -mallisto on, muiden PS-mallistojen tapaan, mieleeni ja ao. jakkara/valaisin sopisi mm. olohuoneeseemme, jossa ei sohvan lisäksi ole muuta istumatilaa, vielä. Potkukelkkapenkki on muuten vaan mahtava oivallus!

Ikea PS 2014 jakkara. Kuva: Ikea. 

PS 2014 penkki. Kuva: Ikea


Itse olen moneen kertaan vakuuttanut, että en halua Ikea-kotia, mutta olen jonkin verran taipunut kannastani. Olenpa ostanut Ikeaa käytettynäkin :). Pinterest on pullollaan erilaisia Ikea-huonekalujen diy-/tuunausvinkkejä (Ikea hacks) ja Ikealla on myös oma sivusto, Ikea Hackers, jossa esitellään sekä helppoja että hankalampia ideoita huonekalujen muokkaukseen.  Jos Ikean hinta miellyttää, mutta ulkonäkö ei, kannattaa käydä kurkkaamassa tee-se-itse vinkkejä.

Hellettä pitää :) :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti