perjantai 22. elokuuta 2014

ETEISEN KIERRäTYSPENKKI

Jotkin asiat ottavat oman aikansa eivätkä vielä sittenkään ole aivan valmiita. Tämä pätee eteiseemme (muusta asunnosta puhumattakaan), johon halusin toimivan kierrätyssysteemin. Idea lähti penkistä, tarvitaan penkki, jonka alle kierrätyslaatikot, -pussukat tms. voisi laittaa ja jonka hinta olisi... sopiva.


Ei muuten ollut ihan helppo homma ja taisi siinä etsinnässä kuukausi, jos toinenkin, vierähtää. Tori.fi oli tälläkin kertaa ystäväni ja sieltä ostin Ikean puisen penkin, joka oli täydellinen kokonsa ja mallinsa puolesta. Vielä pähkäilen jättääkö penkki alkuperäisen väriseksi ja kunnostaa pinta hionnalla ja lakalla vai laittaako peittävämpää maalia pintaan. Katsotaan, katsotaan.



Penkin alle piti mahtua kierrätyspussit tyhjille pulloille, metallille, lasille ja pahville. Minulla oli jo ennestään yksi L-kokoinen Essentialin paperipussi, joita ajattelin ostaa lisää. Ne olivat kuitenkin taas kerran myyty loppuun Pinosta kun menin niitä ostamaan. Liikkeen valikoimista löytyi kuitenkin vähän vastaavia ja edullisempia Serax-merkin paperipusseja, joista keskikokoinen sopi kuin nakutettu penkin alle. Essentialin pussit (penkin alla oikealla) ovat lähes puolet kalliimpia, mutta niiden etuna on se, että ne voi pestä. "Paris"-tekstillä varustettu pussi on myös Seraxin, jonka löysin keväällä Smyygistä.





Kuvauskaverini on näköjään kaivanut kumpparin esiin. Syksyltä tuntuu, vaikka ollaan elokuussa. 
Nauttikaa viikonlopusta! ...ja kierrättäkää :)

Ai niin blogillani on ensimmäinen virallinen lukija! Huippua! Tervetuloa Outi :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti